Services

proces

Final Creation “designs”, “develops” en “deploys” websites en web applicaties. Het is mogelijk om te beginnen in zowel het design, als het development proces. Mocht u al een design tot uw beschikking hebben, dan kunt u deze aan ons aanleveren en zullen wij deze verder ontwikkelen tot een werkende website/web applicatie. Wij zullen ook voor het deployment proces zorgen.

design

Wij helpen u met het ontwikkelen van een web-ontwerp naar wens. Wij zullen dit met u bespreken. Aan hand van het gesprek ontwikkelt Final Creation een concept ontwerp, en legt deze voor ter goedkeuring. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, wordt de definitieve versie uitgewerkt tot een volledig web-ontwerp.

development

Tijdens het development proces wordt eerst een inventariserend gesprek gevoerd tussen de opdrachtgever en Final Creation. Aan hand van het gesprek wordt de website / web applicatie ontwikkeld. Indien u al een ontwerp heeft dat u verder wilt laten ontwikkelen tot een functionerende website / web applicatie, dan kunt u gelijk bij deze fase beginnen.

deployment

Na afloop van het development proces zullen wij ervoor zorgen dat uw website / web applicatie online wordt gezet. Door samenwerking met betrouwbare partners, zorgt Final Creation ervoor dat uw website / web applicatie altijd op de snelste, meest betrouwbare, kost-efficiënte, state-of-the-art servers draait.

domeinen en email

Final Creation kan de door u gewenste domeinen registeren en beheren. Mocht u al een domein hebben, is dat geen enkel probleem. Wij zullen er voor zorgen dat deze gekoppeld wordt aan uw website. Wanneer Final Creation uw domein heeft geregistreerd, kunnen wij ook uw email accounts beheren.